Ilmu Disalur Kecemerlangan Tersohor
 
HomePortalSearchRegisterLog inGalleryWebsite MRSM Pontian
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Top posters
aslah
 
miss_a
 
senorita nadya
 
zizi393
 
quez-arm
 
isha
 
achoi
 
suria_L8
 
wakaka9196
 
Admin
 
Latest topics
» MENJANA PENDAPATAN HANYA MELALUI INTERNET!!!
Sat Feb 06, 2010 2:08 am by achoi

» for improvement
Sat Feb 06, 2010 2:06 am by achoi

» persatuan usahawan muda...????
Sat Feb 06, 2010 2:05 am by achoi

» we salute u beb!!!
Sat Feb 06, 2010 2:04 am by achoi

» Thanks For Joining!!!
Sat Feb 06, 2010 2:04 am by achoi

» Potensi BWP baru 08/09
Tue Dec 15, 2009 12:35 pm by shamil

» Cerita-cerita lama kita~
Thu Dec 10, 2009 7:13 am by miss_a

» Myspace aku wey
Fri Oct 16, 2009 9:08 am by allexsaKl

» i'm sorry
Tue Apr 21, 2009 11:55 am by aslah

» kepada sesiapa yang ada info pasal cikgu azim
Wed Mar 25, 2009 8:40 pm by aslah

» Friendster
Fri Mar 13, 2009 11:30 pm by wakaka9196

» HITZ songs!
Fri Jan 30, 2009 9:51 pm by wakaka9196

Statistics
We have 78 registered users
The newest registered user is gavvaly

Our users have posted a total of 158 messages in 24 subjects

Share | 
 

 kepada sesiapa yang ada info pasal cikgu azim

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
the dr



Number of posts : 2
Age : 30
Alamat : melaka
Job/hobbies : student / footbal
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: kepada sesiapa yang ada info pasal cikgu azim   Sat Jan 31, 2009 6:35 pm

salam. kepada sesiapa xkira ex xtudent ke atau yang masih skola di pontian aku amat berharap supaya dapat memberi info pasal cikgu azim, xkesahla no tel dia ke atau fster ke myspace ke foto ke sebab aku dah rindu dengan cikgu azim yang teramat sgt.haha.mane taknye dari semua subjek math and sains cuma mathmod je yg dapat a1 yg lain b3.thanks to her.
Back to top Go down
View user profile http://theinsideofus.blogspot.com
aslah
Member


Number of posts : 48
Age : 25
Alamat : Paya Rumput, Melaka
Job/hobbies : Surfing Internet
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: kepada sesiapa yang ada info pasal cikgu azim   Fri Feb 06, 2009 11:51 pm

hang ni batch yang ke brapa? sebab time aku 2004-2006, aku tak knal pun cikgu tu.. haha
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/farisaslah
the dr



Number of posts : 2
Age : 30
Alamat : melaka
Job/hobbies : student / footbal
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: kepada sesiapa yang ada info pasal cikgu azim   Thu Feb 12, 2009 3:06 am

la ko xkenalke? cikgu azim dah pindahke? aiseh. aku 1st batch. kat sini xde sape2 yang ada info pasal cikgu azim ke? mathmod dah ade cikgu lain ke?
Back to top Go down
View user profile http://theinsideofus.blogspot.com
saddamtamimi91



Number of posts : 1
Age : 25
Alamat : johor bahru
Job/hobbies : cycling
Registration date : 2008-10-05

PostSubject: Re: kepada sesiapa yang ada info pasal cikgu azim   Wed Mar 04, 2009 8:52 am

ko nei btol bodo r..mathmod je ko dpt a1??ape nk jdik..dh r sng subjek 2..hahaha klaka..
Back to top Go down
View user profile
aslah
Member


Number of posts : 48
Age : 25
Alamat : Paya Rumput, Melaka
Job/hobbies : Surfing Internet
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: kepada sesiapa yang ada info pasal cikgu azim   Wed Mar 25, 2009 8:40 pm

mampus la.. haha
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/farisaslah
Sponsored content




PostSubject: Re: kepada sesiapa yang ada info pasal cikgu azim   Today at 8:56 am

Back to top Go down
 
kepada sesiapa yang ada info pasal cikgu azim
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» MENYUSUI LELAKI DEWASA MENURUT ISLAM
» menzakati orang kristen
» Inilah ciri-ciri orang yang beriman kepada Yesus
» bagi yang memiliki pasangan suami/istri mualaf
» faktor yang menyebabkan manusia menjadi kafir

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Maktab Rendah Sains MARA Pontian :: ALUMNI MRSM Pontian :: Reunion-
Jump to: